“Kiitos vaikuttavasta näytelmästä. Olette onnistuneet toteuttamaan laadukkaan käsikirjoituksen hienosti näyttämölle. Kesäteatterikin on myös “silmän taidetta”, joten visuaalisuus on tärkeällä sijalla. Ramppi-teatterin vahvuudesta kertoo, että kaikki näyttelijät onnistuivat rooleissaan.”
Katsojakommentti, Esa Fagerlund, Suomen Senioriliitto.

“Näyttämöllä eletään tarinan joka hengenveto.”
Ulla Sirén, Sydän-Hämeen lehti

“Tarina selviytymisestä ja suomalaisuudesta. Taivas täynnä purppuraa on matka omaan historiaamme.”
Juha Jäntti, Kangasalan sanomat.

“Jos kesäteatterissa saa luvan nauraa, niin onneksi Taivas täynnä purppuraa tarjoa suoranaisia herkkupaloja.”
Jyrki Tamminen, Kangasalan Sanomat

“Junttiuden ja jääräpäisyyden perusoppimäärää pääsee ihailemaan Ruotsilaa näyttelevän Markku Järvisen olemuksesta. Tässä meillä on varsinainen löytö, kuuleman mukaan vielä ensikertalainen.”
Jyrki Tamminen, Kangasalan Sanomat

“Käsikirjoitus kuljetti tapahtumia pohjia myöten, mutta sanoma säilyi, välittyi ja tiivistyi. Ja pieni ihminenhän sieltä kaiken takaa löytyi. Sota on sotaa, ja savut, tulet, ja muut symbolit sekä vaikuttava näyttämön levitys tekivät vaikutuksen. Kiitos hienon ohjauksen. Heikki Mäenpää oli tehnyt rikkaan ja syvän äänimaailman, joka täydensi kokonaisuuden.”
Kimmo Pyykkö, katsojapalaute

“Kertakaikkiaan hieno esitys. Ruotsissa syntyneelle maahanmuuttajan jälkeläiselle näytelmä oli upea oppitunti suomalaisuuden synnystä ja siitä, kuinka vaikeaa se on ollut. Upeaa oli myös se, että kansan suussa elävää huumoria ei ollut unohdettu.”
Katsojapalaute, Jari Aho Linköping, Ruotsi.