Näytäntökausi 2016 on päättynyt

Ramppi-teatteri kiittää kaikkia katsojiaan ja tukijoitaan.

 


Ilmonien arvoitus

Einar_Fanny_Hjalmar
”Ilmonien arvoitus” on raikas ja ilmava uudenlainen tulkinta klassikkonäytelmästä. Katsoja kuljetetaan taidokkaan lavastuksen ja mukaansa tempaavan musiikin avulla 1930-luvun maailmaan.

Ilmonien tarina olisi tragedia, jos siinä ei olisi niin paljon hauskuutta ja huumoria. Se olisi komedia, jollei sen pohjavireenä kulkisi perheen  tshehovilainen kohtalo. ”Ilmonien arvoitus” on kuin elämä itse, jossa nauru ja vakavuus kulkevat käsi kädessä. Tuttujen melodioiden kannattelemana.
Arne

 

Ensi-ilta ti 14.6.2016 klo 19

> Lue lisää

> Katso näytelmän esittelyvideo

(tiedoston koko 13 Mt)


Näytelmästä sanottua

“Inhimillinen draama ottaa katsojan tiukkaan pihtiotteeseen vahvojen näyttelijöiden ansiosta.
Marko Tuupainen (Einar Ilmoni) on omaksunut taidon olla tuskainen uskottavalla tavalla, se kun ei onnistu ihan jokaiselta. Vastakohtana, tasapainona veljelleen saarnamies Arne Ilmoni (Jarmo Salo) on taas herra huoleton, hauskuuttaja kaiken tuskan keskellä. Vaikka vahvat Ilmonin veljekset saavatkin tässä jutussa nimet tummennettuna, se ei silti ole kenenkään muun suorituksesta pois. Kaiken kaikkiaan esitys sujui kuin hyvin voideltu kone eteenpäin.Uskomattoman upeaa esityspaikkaa kuuluu kunnioittaa ja siinä lavastuksesta vastaavat ja rakentaneet ovat onnistuneet. Yksi näytelmän helmi on lavasteet. Kuin Kangasala minikoossa. Ahti Jokisen ohjaus- ja sovitustyö on pitkän kokemuksen siivittämänä varmasti tehnyt oman vakuuttavan osansa, mutta myös tarinalla on vahva vaikutus. Tarina toimii, ja tuo varmasti paljon katsojia”
Outi Suoranta, Aamulehti 17.6.2016

 >Lue lisää palautteita


Tervetuloa katettuun katsomoon

Längelmäveden kauniille rannalle!

> Katso ajo-ohje

katettu_katsomo