Ensi kesänä 1970-luvulle sijoittuva tarina

Haaveet kauas kuljettaa

KeihäsmatkatNäytelmä ”Aavan meren tuolla puolen” sai sekä katsojien että kriitikoiden kiitoksen, jotka siivittävät työtä kesää 2015 kohden. Ensi kesänä ohjelmistossa on väljästi 1970-luvulle ajoittuva ja musiikilla höystetty tarina kahden sukupolvien unelmista ja niiden kohtaamisesta. Näytelmässä ”Haaveet kauas kuljettaa” ilot ja murheet kulkevat käsi kädessä niin kuin elämässä aina. Näytelmä on Ramppi-teatterin perinteen mukaisesti kantaesitys.

> Lue lisää
> Näytösajat


Näytäntökausi 2014 on päättynyt

 

Ramppi-teatteri kiittää kaikkia katsojiaan ja tukijoitaan tavoitteen saavuttamisesta!

Kolea ja sateinen alkukesä koetteli kaikkia niitä kesäteattereita, joiden ensi-illat osuivat kesäkuun alkupuolelle. Niin Ramppi-teatteriakin. Näytäntökauden lopulla lämpö ja aurinko tulivat avuksi ja Ramppi-teatteri pääsi jotakuinkin tavoitteeseensa. Katsojia oli likimain 5.500 yli 40 paikkakunnalta.

Ramppi-teatteri palkitsi ansioituneita teatterilaisia

Kesän 2014 viimeisessä näytöksessä Ramppi-teatteri palkitsi edellisten vuosien tapaan ansioituneita teatterilaisia. Tampereen Kauppakamarin toimitusjohtaja Antti Eskelinen sai nimityksen vuoden taustahenkilöksi teatterin tulevaisuuden kannalta merkittävän panostuksen johdosta. Vuoden tulokkaan tunnustuksen saivat Elina Järvinen ja Eero Salmela. Vuoden ramppilaisena kunniakirja ojennettiin teatterin monitoimimies, näyttelijä, timpuri ja kuvantekijä Hannu Kylä-Laasolle.


 

Tervetuloa katettuun katsomoon


Finne-akatemia

Ramppi-teatteri teki Aulis Aarnion aloitteesta joitakin vuosia sitten päätöksen aloittaa näyttelijä- ja käsikirjoittajakoulutus teatterin omiin tarpeisiin. Hankkeelle varattiin Jalmari Finnen työtä kunnioittaen nimi Finne-akatemia.

-> Lue lisää